0
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
0
ΩΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας

Η εταιρεία AVS Services ιδρύθηκε το 2018 και άνοιξε το πρώτο γραφείο της στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Το 2020 άνοιξε και το δεύτερο γραφείο της στο κέντρο της Αθήνας. Το 2022, με την επέκταση της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα έρχεται το άνοιγμα του τρίτου γραφείου, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Το 2023, η AVS Services, με γνώμονα την ανάπτυξη των υπηρεσιών της, ιδρύει την ERGON SECURITY A.E. με στόχο την παροχή υπηρεσιών Φύλαξης υψηλού επιπέδου. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εφαρμόζοντας πάντα τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. 

Ποιότητα & Αξιοπιστία

Με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, τη συνέπεια, και εστιάζοντας στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη, προσπαθούμε καθημερινά να αναδείξουμε την αξιοπιστία της εταιρείας μας. Αναδεικνύουμε την απόλυτη ασφάλεια .

Αρχές εμπιστοσύνης

Μέσα από την πλήρη συμμόρφωσή μας με τις ισχύουσες νομοθεσίες, όπως η Εθνική και κατ’ επέκταση η Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα (Ν. 4624/19, 679/16), έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Στόχος εταιρείας

Απώτερος σκοπός μας είναι να γίνουμε ο καλύτερος συνεργάτης σας σε υπηρεσίες επιλογής προσωπικού & Outsourcing, χτίζοντας παράλληλα μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, βασισμένες στην ηθική ακεραιότητα.

Αξίες & Όραμα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Η ERGON SECURITY είναι μια σύγχρονη και αποτελεσματική εταιρεία security, η οποία ιδρύθηκε από στελέχη με πολυετή εμπειρία

Η εταιρεία μας, στον τομέα της ασφάλειας, ξεχωρίζει για την αφοσίωση της στην προστασία των ανθρώπων και των αξιών. Με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στον χώρο, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις ασφαλείας που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη. Η χρήση προηγμένων τεχνολογιών, όπως αισθητήρες, κάμερες και λογισμικό επιτήρησης, αποτελεί κομβικό στοιχείο της δράσης μας, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο προστασίας. Στηριζόμαστε σε εξειδικευμένο προσωπικό με επαγγελματισμό, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες.

Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό

Η ERGON προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας με ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Προηγμένα συστήματα ασφαλείας

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την προστασία και την ασφάλειά σας.

Πανελλαδική κάλυψη

Η ERGON προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας με πανελλαδική κάλυψη.

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες ασφαλείας που παρέχει η εταιρεία στην επιχείρησή μας. Η εξειδίκευση και η επαγγελματική προσέγγιση του προσωπικού είναι εμφανείς, προσφέροντας μια αίσθηση ασφάλειας που εμπνέει εμπιστοσύνη.

Άγγελος Μ. Επιχειρηματίας

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες ασφαλείας που παρέχει η εταιρεία στο σπίτι μου. Η αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει είναι ανεκτίμητη, και το προσωπικό είναι εξαιρετικά επαγγελματικό και προσιτό. Αναμφίβολα, είναι η επιλογή που με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής.

Ελένη Α. Αρχιτέκτων